Glad påsk!

Då var det dags för den årliga påskfesten på Hustomten, här avlöstes den ena aktiviteten efter den andra. Vad sägs om bl a äggrullning, äggpickning i den stora tävlingen om vem som skulle bli äggakung / äggadrottning, påskversionen av "Kims lek" eller det stora häxkvastracet. Och allting avslutades med en stor härlig påskmiddag.

 

 
Skolans fritids hälsar GLAD PÅSK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer här?

Under påskveckan har vi börjat byta ut våra avdelningskök på Hustomtens Förskola, Gustavslund. Alla våra fyra avdelningar kommer få helt nya kök. Under vecka 13 ska Solstrålen och Mångubben få sina nya kök, sen veckan efter ska Regnbågen och Stjärnskottet bytas ut. Det ligger en renoveringsplan fast som ska verkställas fram till sommaren. När vi stänger Kometen under juli månad ska även här bytas ut till ett helt nytt kök. Kometen ska även få utbytt alla fönster samt uppfräschning och målning av fasad. 
 
Vårt tillagningskök på Gustavslund ska också bytas ut helt och hållet samt utrustas med en helt ny maskinpark, detta sker under juli månad när vi stänger köket.
 
Takbelysningen ska bytas ut i Solhuset resp Stjärnhuset till ny armatur, bättre belysning och energisnålare drift.
 
 

Skolcafé

Idag var det premiär för skolans café på den nya skolan. Våra äldsta elever turas om att ha öppet sista torsdagen i månaden och det är ett uppskattat inslag bland våra elever. Eftersom det fortfarande är iskall (vår?) fick serveringen ske genom kapprummets fönster idag.
 
Det gäller att servera fort eftersom köerna ringlade upp sig utanför.