Trafik runt skolan vid lämning och hämtning av barn

Vi vill göra er uppmärksamma om att det är inte tillåtet att köra bil in mellan skolan och den gamla stenladan. Det har förekommit vid några tillfällen och vi har nu satt upp provisoriska koner som hinder för detta.

 

Mellan skolans parkering (från vårt sophus) och fram till konerna är det enbart leveranser och vår egen transportbil som får köra. Där finns en lastbrygga och den ska alltid vara tillgänglig för inkommande transporter.

 

Tänk även på att inte ställa bilen framför vårt sophus eftersom sopbilen behöver denna plats när man hämtar våra sopor.

 

När asfaltering och plattläggning är gjort kommer allt att bli mycket tydligare men vi ber om överseende under denna tid samt att vi hjälps åt att följa dessa regler.

 

Skolledningen

Grattis åk 5 och bra kämpat!!

Vilken insats ni gjorde i Malmö idag i direktsändning i SR P4! Ett stort grattis till ert avancemang i Vi i femman! Vi är alla sååå stolta över er och vi ser fram emot nästa deltävling! Våra tävlare är nu klara för semifinal efter dagens kvartsfinalvinst. Läs mer på: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3033&grupp=4494

Vi i femman!

Förra terminen var vi med i uttagningen inför ”Vi i femman”. När resultaten presenterades fick vi till vår glädje reda på att vi var en av de åtta skolor som gick vidare. På torsdag 24 jan är det dags för oss att representera Ramlösa friskola i ”Vi i femman”. Filip och Alexandra är de elever som står för svaren och Klara är vår lagledare. Vill ni lyssna hur det går så sänds tävlingen mellan klockan 17 och 18 på radio P4 Malmöhus. Håll tummarna och LYCKA TILL!!